(NL) Lancering nieuwe erfgoedorganisatie “Herita”

By DOCOMOMO Belgium / September, 7, 2012 / 0 comments

Herita is de definitieve naam van de nieuwe Vlaamse erfgoedorganisatie die iedereen die iets met erfgoed heeft, viagra 100mg wil samenbrengen. Herita is ontstaan uit de fusie van Open Monumentendag Vlaanderen, Erfgoed Vlaanderen en het Forum voor Erfgoedverenigingen.

Herita, de nieuwe erfgoedorganisatie van Vlaanderen

Herita is er voor alle erfgoedliefhebbers. Herita zorgt voor een aantal erfgoedsites die het publiek kan bezoeken, informeert erfgoedliefhebbers en organiseert activiteiten voor alle leeftijden en doelgroepen, met Open Monumentendag als hoogtepunt. Iedereen, jong en oud, die het erfgoed een warm hart toedraagt, kan vriend worden van de nieuwe erfgoedorganisatie. Vrienden kunnen gratis de erfgoedsites van Herita bezoeken, kunnen deelnemen aan activiteiten, ontvangen nieuwsbrieven en publicaties. Wie dat wil, kan ook vrijwilliger of donateur van Herita worden.

Herita is ook de thuisbasis voor de erfgoedsector in Vlaanderen en Brussel. Professionele en vrijwillige erfgoedzorgers kunnen lid worden en krijgen kwalitatieve ondersteuning. Herita biedt, tegen betaling, ook dienstverlening op maat. Kortom, voor deze mensen en organisaties zal Herita met een rugzak vol kennis, expertise en ervaring, een steun en toeverlaat, spreekbuis en inspirator zijn.

bron: www.herita.be.

Download hier het persbericht van 07/09/2012: “Lancering nieuwe erfgoedorganisatie”